• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

zoneterapi 

 

Zoneterapi er en ældgammel behandlingsform som utallige af mennesker har og har haft glæde af.

Jeg arbejder ved at trykke på punkter (zoner) under og ovenpå fødderne . Alle punkter er relateret til områder af kroppen via energibaner.

zoneterapi renser cellerne for affaldsstoffer, tilfører ilt og næringsstoffer. Kort sagt, først foregår en udrensning og derefter en opbygning af kroppen. 

 

Jeg har erfaring med mange  problemstillinger, men typisk for børn er det :

- øreproblemer

- mave/tarmproblemer

- såkaldt kolik

- uro

- eksem

- luftvejsproblemer

- særlig sensitivitet

-søvnproblemer

-mareridt

- og meget andet.

 

"Jeg startede med at gå hos Frieda med vores dreng på 3 måneder fordi han havde fået et slemt udbrud af nældefeber og fordi han har astmatisk bronkitis og han rallede derfor meget, allerede dagen efter var hans nældefeber næsten væk, to dagen efter kunne vi intet mærke eller se på ham, han var bare så fin i huden og hans rallen var væk, vi fik i alt 5 behandlinger og vil fremadrettet bruge zoneterapi når jeg kan mærke han har brug for det 😊
Frieda er super dygtig til sit arbejde og jeg vil til en hver tid anbefale hende hvis nogen spørger mig til råds "❤️ 

Line, mor til dreng på 3 mdr.

Det varierer fra person til person, hvor mange behandlinger der skal til, for at der viser sig resultater. Men min erfaring er, at der ofte skal flere ( 3-6) til. Hvis du eller dit barn skal have en fair chance for, at behandlingen har effekt, skal behandlingerne være hyppige. ( afhængig af symptomet- men ca. en gang om ugen) .

Jeg møder en del forældre, som forventer at en enkelt behandling kan lave mirakler og derfor stopper efter en behandling. Det bliver jeg ked af, på barnets vegne. Barnets krop fortjener mere end det- når først man har valgt behandling. 

Der kan forekomme udrensesymptomer som forbigående forværring af symptomerne. Det er kun et godt tegn,for så sker der noget . 

Frieda K. Syrota Bysøstræde 5, 2. sal 4300 Holbæk /mobil :  23743888  mail: frisc@syrota.dk